Om ossOM OSS


Familiebedrift


Vi er en liten familiebedrift som holder til i Lindesnes (tidligere Marnardal) kommune helt sør i Norge. Vi har ominnredet driftsbygningen på gården hvor vi bor til restaureringsverksted for veteranbiler.


Kundens behov


Vi har sett kundens behov for å få hjelp til diverse restaureringsoppgaver på førkrigs kjøretøy. Vi har gjennom mange 10-år skaffet oss utstyr for å overhale/produsere og tilpasse så godt som alle komponentene til disse kjøretøyene med noen unntak. Etter hvert som vanlige bilverksteder ikke lenger har verken spesialverktøyet eller spesialkompetanse på disse gamle kjøretøyene har vi gått den motsatte vegen. Vi har skaffet oss mye av det utstyret fra den tiden da disse kjøretøyene ble produsert og var i vanlig bruk. Det samme med kunnskapen om hvordan det skal gjøres. 

Ofte skorter det på både verktøy, plass og kompetanse for våre kunder til å restaurere sin egen bil i sin egen garasje. Ved å komme til oss får du likevel en mulighet til å oppfylle din drøm om å få veteranbilen din på vegen.


Venteliste


På grunn av stor pågang og flere av våre kunder ønsker at vi skal utføre stadig flere oppgaver på delene til kjøretøyet hans/hennes har vi måttet innføre venteliste. Har du behov for hjelp med restaureringen bør du tinge plass i god tid.

Filmsnutter

Her vil det etterhvert komme diverse filmsnutter fra restaureringsoppgavene våre.

I mellomtiden kan du jo ta en titt på youtube canalen vår: Strædet Automobilverksted  
https://youtu.be/CvU-n1xn7Ck?si=3WFImmikGv9IbewA